Breaking news

Alexandru Petru Luncanu, calificat în sferturi la BRD Brașov Challenger

Alexandru Petru Luncanu s-a calificat joi, în sferturile de finală ale probei de simplu masculin din cadrul turneului ATP, BRD Brașov Challenger, dotat cu premii în valoare totală de 35.000 de euro +H.

alexandru petru luncanu - challenger aradAlexandru Petru Luncanu, posesor al unui wild card, a reușit să producă surpriza la BRD Brașov Challenger. Românul l-a eliminat în optimi pe americanul Chase Buchanan, locul 158 ATP și al șaselea favorit la turneul din Brașov.

Alexandru Petru Luncanu, a câștigat primul set cu 6-4, dar l-a cedat pe al doilea cu 1-6. Iar în setul trei, la scorul de 2-1 a ratat o minge de brake. După care a reușit să facă brake și să își adjudece setul trei cu scorul de 6-3.

Românul a reușit să câștige partida după două ore și 18 minute de joc cu americanul.

În sferturile de finală, Luncanu va juca cu Andreas Haider-Maurer, principalul favorit al turneului challenger de la Brașov.

Alexandru Petru Luncanu, aflat în prezent pe locul 505 mondial, cu un total de 68 de puncte ATP, va încasa un cec în valoare de 1020 de euro și va primi 15 puncte ATP pentru accederea în sferturi.

Este pentru a doua oară consecutiv în 2014, când Alexandru Petru Luncanu se califică în sferturile de finală ale unui turneu challenger.

În iunie 2014, Alexandru Petru Luncanu s-a calificat în sferturi la BRD Arad Challenger.

În sferturi de finală a reușit să se califice joi, și Adrian Ungur, al patrulea favorit al turneului din Brașov.

>