Breaking news

Adio Dansez pentru tine. Pro TV a renunțat la emisiune

Americanii pun pe butuci cea mai celebră emisiune de la Pro TV. Emisiunea Dansez pentru tine nu se va mai produce în România de Pro TV, deși timp de 14 ediții a făcut audiențe colosale.

dansez pentru tine - pro tvAmericanii de la CME distrug, bucată, cu bucată, Pro TV, vrând parcă să-l falimenteze voit. După ce au scăpat de nume grele ale Pro TV precum, Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii, Ruxandra Ion, mama telenovelelor, și vedete precum: Horia Brenciu, Roxana Ciuhulescu, Florin Călinescu, întreaga echipă a Serviciului Român de Comedie, acum americanii distrug și emisiunile care fac audiență.

Celebra emisiune ”Dansez pentru tine”, nu va mai fi produsă de Pro TV. Show-ul de vineri seară care făcea audiențe colosale timp de patru ore, a fost scoasă definitiv din grilă. Emisiunea este scoasă din grila Pro TV, după 14 sezoane pline de succes, în care tinerii talentați la dans din România, puteau să-și împlinească un vis, alături de vedete celebre din țară.

Ceea ce Libertatea anunţat, în exclusivitate, s-a întâmplat zilele acestea. Noile programe financiare gândite la vârful PRO TV au scos din schemă populara emisiune-concurs “Dansez pentru tine”. Prin urmare, echipa de producţie care se află în spatele show-ului caută acum soluţii de avarie pentru înlocuirea spectacolului care, ani de-a rândul, s-a aflat în topul audienţelor.

Astfel că Pro TV mai pierde două vedete: Ștefan Bănică Jr. și Iulia Vântur. Și pe făraș se mai află și Loredana și Oana Cuzino, iar lista de plecări este încă deschisă.

Dansez pentru tine nu este însă primul show tras pe linie moartă. Și Vocea României a pățit ceva similar. Deși audiențele din 2013 au fost foarte bune, noua conducere a Pro TV a decis să strice formatul show-ului și să facă Voice Kids, o ediție pentru copii, copiind astfel show-ul Next Star de la Antena 1, care are un succes nebun la public.