Breaking news

2010 începe cu veşti bune de la G Data: promoţia continuă!

61442_g data 25 aniIT Sistem Services, distribuitor autorizat G Data Software pe teritoriul României, anunţă că promoţia începută de sărbători continuă. Aceasta rămâne în continuare valabilă pentru G Data InternetSecurity 2010, varianta ESD (Electronic Sales Distribution), licenţiere pe un an, cu posibilitatea de upgrade gratuit la noua generaţie, G Data InternetSecurity 2011, a cărei lansare este prognozată a avea loc în luna martie.

G Data InternetSecurity 2010 ESD se va comercializa în continuare la preţul de 9,99 euro + TVA. Termenul de livrare al unei licenţe electronice G Data către magazinul online care a efectuat comanda este de maxim 30 de minute, în condiţiile în care se primeşte via e-mail factura, certificatul de licenţă şi link-ul de download. Avantajele unei comenzi online sunt legate de rapiditatea cu care cumpărătorul intră în posesia produsului indiferent de distanţa la care se situează în raport cu magazinul online de unde a comandat şi în plus, scuteşte banii pe care ar urma să-i plătească pentru transportul coletului.

Profitaţi acum de şansa de a achiziţiona cel mai eficient antivirus ieftin, rapid şi upgradabil gratuit la promiţătoarea generaţie de suite de securitate G Data 2011!

Promoţia se desfăşoară prin intermediul partenerilor IT Sistem Services, pe care îi puteţi găsi la adresă http://www.itsistem.ro/soluţii-de-securitate/gdata/

>