Breaking news

ZyXEL a lansat pe piață gama de produse Bestseller

ZyXEL Communications a lansat pe piață mult apreciată gamă de produse Bestseller, o suită de echipamente de rețea care dispun de tehnologii de ultimă generație.

Gama de produse Bestseller reprezintă soluția de start ideală pentru o casă digitală. Din gama de produse Bestseller fac parte echipamente ce includ tehnologii de ultimă generație, pregătite să însoțească orice utilizator la conectarea cu ușurință a dispozitivelor digitale.

Routerul wireless ZyXEL NBG-416N este un Bestseller și reprezintă o soluție de start accesibilă, performantă și ușor de configurat. NBG-416N dispune de 4 porturi Ethernet pentru conexiuni clasice, prin cablu, și standard wireless 802.11n pentru transferul rapid, fără fir, al pozelor, filmelor sau documentelor de orice fel.

În privința stocării documentelor personale și a fișierelor multimedia, gama Bestseller pune la dispoziția utilizatorilor serverul media ZyXEL NSA310, care asigură spațiul necesar oricarui utilizator și oferă, în același timp, funcții multimedia (DLNA 1.5, Media Player, FTP Server) , back-up de fișiere și suport iTunes.

De asemenea, gama Bestseller include produse pentru soluţii complete de conectare la internet şi aplicaţii multimedia, routere wireless de bază cum ar fi modelul NBG-416N, dar şi cu funcţii avansate 3G, pentru conectivitate redundanta – NBG4115 3G.

Reţelele cu un număr extins de computere pot apela la switch-uri fast Ethernet şi Gigabit cu 5 sau 8 porturi, modelele GS-105B sau GS-108B, dar au la dispoziţie şi soluţii de ultimă generaţie din gama Powerline (PLA-401) – conectare prin reţeaua de electricitate.

 

>