Breaking news

ZyXEL a lansat Green Integrated Service Gateway

ZyXEL Communications a lansat recent noua gamă de soluții Integrated Service Gateway (ISG) ce integrează procesarea de date, comunicații  VoIP și funcții de securitate a rețelelor.

Construită pe baza unui concept inovativ, noua serie ISG50 Integrated Service Gateway Series își propune sa ofere utilizatorilor de business un centru performant de network management, care să faciliteze comunicații eficiente și sigure. Adoptând cel mai nou standard “verde” EEE 802.3az, ISG50 reduce consumul de electricitate cu până la 73%.

Noua serie ISG50  este un gateway multi-funcțional integrat care susține afacerile cu sedii  în multiple locații, oferindu-le telefonie IP, firewall, VPN (Virtual Personal Network) și servicii de routing printr-o singură platformă.

Telefonia IP oferă exensii inter-office și intra-office cu protocolul Internet pentru raportul optim eficiență/cost. Pe măsură ce smartphone-urile redefinesc contextul general al comunicării personale și business, gama ISG50 Series permite utilizatorilor de telefoane inteligente să rămână conectați cu un singur dispozitiv mobil, fără a pierde vreun apel efectuat prin intermediul unor protocoale foarte diverse.

Funcționând cu tehnologia avansată ZyXEL, gama ISG50 vine cu caracteristici firewall și VPN pentru a proteja datele și comunicațiile de voce de atacurile de hacking, abuz sau orice alte forme de amenințări de securitate IT.