Breaking news

„Zodia ta” noul single compus, produs si cântat de Daniel Pîrvan

La mai bine de două luni după lansarea single-lui ” Romanță”, youtuber-ul și cântărețul Daniel Pîrvan vine cu o nouă piesă de vară, cu influențe pop: ” Zodia ta”.

Deși nu se încrede neapărat în zodii, dar i se pare un concept interesant și nu strâmbă din nas când se discută despre asta în jurul lui, Daniel Pîrvan își continuă expansiunea in lumea muzicală cu o piesă care ”vorbește” despre zodii.

„Zodia ta” este o piesă pop cu influențe dance, despre puterea de a te lupta pentru propriul destin, de a nu lăsa lucrurile în voia sorții şi de a scăpa de sub mirajul neputinței şi al resemnării. Compusă şi produsă în totalitate de mine, cu mix şi master realizat de Călin Grăjdan, este prima aventurare a mea către un sound radio friendly. Este o piesă uptempo, dansantă, perfectă pentru serile de vară, dar care emană şi o atmosferă cinematică, „epică”, lucru pe care mi l-am dorit foarte tare – motiv pentru care am folosit în producție viori şi tobe mari, de război, a declarat Dan.

Videoclipul piesei a fost filmat într-o singură seară de o echipă de doi oameni. În videoclip, protagonistul cade sub o vrajă şi, hipnotizat de puteri mistice, dezlănțuie forțele unui străvechi artefact (un inel gigantic format din semnele zodiacului chinezesc), punând în mişcare distrugerea planetei, responsabilitate sau vină de care ulterior încearcă să se elibereze. Producția, care poartă semnătura lui Dan și a bunului său prieten, Denis Androne,  care a mânuit camera de filmat, atrage atenția prin efecte vizuale și prin povestea din spatele clipului. Estetica acestuia a fost realizată într-un timp relativ scurt și cu resurse limitate, dovadă clară că dacă îți urmezi pasiunea, poți deveni profesionist, chiar și cu buget limitat și fără o armată de oameni în spatele tău.

 

Prin acest videoclip am reusit şi să-mi traiesc un vis din copilărie, acela de a realiza un videoclip in care să îmi pot pune la încercare talentul de artist în efecte vizuale.

Conform semnelor zodiacale, Dan este un veritabil berbec și se indentifică cu unele dintre caracteristicile specifice zodiei. Spune despre el că este loial, încâpățânat și ambițios.

Cu toate astea, o să dau vina un pic şi pe genetică şi modul în care am fost crescut, probabil aspectele astea au jucat un rol un pic mai mare decat luna în care m-am născut:))

Îi urăm mult succes și să ajungă cu piesa pe marile radiouri din România :).