Breaking news

Ziua Porților Deschise la Parlament, pe 1 Decembrie, cu artificii

loading...

Românii vor putea vizita gratuit, pe 1 decembrie, de Ziua Națională, Palatul Parlamentului. Valeriu Zgonea îi așteaptă pe români cu brad împodobit șia rtificii.

porti deschise la parlamentPreşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că de 1 Decembrie, când la Cameră se va organiza “Ziua Porţilor Deschise”, va exista şi un foc de artificii, grație unei sponzorizări.

Şi, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, am înţeles că există o susţinere financiară, o sponsorizare, să avem şi un foc de artificii. Eu nu pot să-mi permit să plătesc artificii din bugetul Camerei Deputaţilor şi aşa secătuit anul acesta„, a spus Valeriu Zgonea.

Șeful deputaților a precizat că nu ştie cine a făcut sponsorizarea şi nici nu a fost curios, dar a subliniat că au fost îndeplinite condiţiile legale.

Biroul Permanent al Camerei a aprobat, luni, un memorandum intern în acest sens, care stabileşte că această acţiune se va desfăşura între orele 10.00 şi 18.00.

Potrivit memorandumului, fluxul vizitatorilor va fi continuu, iar traseul de vizitare va fi marcat şi semnalizat şi vor fi împodobiţi doi brazi de Crăciun, unul în interiorul clădirii, iar celălalt în curte.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>