Breaking news

Ziua de naștere celebrată la club: o bună idee sau nu?

Ziua de naștere este un eveniment festiv ce merită celebrat cum se cuvine! Doar nu lăsăm să treacă anul fără o petrecere de pomină, la care să ne invităm prietenii, familia și cunoștințele, nu-i așa?! 

În ultimii ani se observă o schimbare majoră a preferințelor legate de celebrarea acestui moment special: în timp ce unii preferă petreceri tradiționale acasă sau într-un cadru mai intim, din ce în ce mai multe persoane aleg să își sărbătorească aniversările în cluburi, mai ales dacă sunt tineri și vor să marcheze evenimentul într-un mod spectaculos.

Atmosfera vibrantă și muzica live, la posibilitatea de a dansa toată noaptea și de a socializa cu prietenii, sunt motivele pentru care cluburile sunt o bună locație pentru petrecerea de ziua de naștere. 

În plus, multe dintre cluburile care organizează astfel de petreceri au pregătit oferte pachete speciale, ce includ mese rezervate, băuturi premium (cum este Armagnac de pe finebar.ro), acces VIP și chiar spectacole private. 

Doar că o astfel de petrecere are și un cost pe măsură (dacă ești cu dare de mână nu ar trebui să-ți faci probleme), iar planificarea îți poate da bătăi de cap. Ca să nu-ți scape niciun detaliu, iată câteva lucruri la care să acorzi (mai multă) atenție:

Bugetul

Fără doar și poate, organizarea unei zile de naștere într-un club este semnificativ mai costisitoare decât o petrecere acasă sau într-un cadru mai intim. Pachetele aniversare, băuturile, mesele rezervate și alte servicii înseamnă sume considerabile la nota de plată. De aceea trebuie să-ți stabilești un buget clar și cauți mai multe oferte din care să alegi ce se încadrează în banii pe care îi ai disponibili.

Preferințele invitaților

În primul rând, trebuie să-ți cunoști invitații. Gândește-te la cine sunt aceștia, ce tip de muzică preferă, ce fel de activități le plac și în ce tip de atmosferă se simt cel mai bine. Nu ezita să-i întrebi direct despre preferințele lor; astfel vei obține idei la care nu te-ai fi gândit.

Este important să recunoști că nu toți invitații vor avea aceleași preferințe. Diversitatea gusturilor este o provocare, dar și o oportunitate de a crea o petrecere versatilă și plină de surprize. O bună soluție ar fi să alegi un club care oferă mai multe zone tematice: ring de dans animat, o zonă de bar mai liniștită sau o terasă.

Muzica

Nu există petrecere fără muzică, iar ca invitații să se simtă bine asigură-te că DJ-ul a pregătit un playlist care să fie pe placul tuturor. Poți chiar să faci o listă de melodii preferate împreună cu prietenii tăi și să o trimiți DJ-ului în avans.

Siguranța și confortul

Nu toată lumea se simte confortabil într-un mediu foarte zgomotos sau aglomerat. Încearcă să creezi un echilibru între activitățile animate și cele relaxante. Cluburile devin foarte aglomerate, iar consumul de alcool poate crea situații neplăcute. 

Ține cont de regulile clubului

Fiecare club are propriile reguli legate de vârstă, codul vestimentar și comportament. Ca să nu existe probleme vorbește cu managementul și comunică-le invitaților pentru a evita neplăceri sau situații jenante. 

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/people-having-fun-vibrant-techno-music-party_49242562.htm#fromView=search&page=1&position=34&uuid=5f9a9caa-570e-4178-ac8a-bd404d3d16e1 

>