Breaking news

Zilele Prințului Mustafa sunt numărate, în serialul Suleyman Magnificul

Sultana Hurrem îl determina pe Şeicul Fenerizade, susţinătorul flotei, să “elibereze” funcţia pe care o ocupă în Imperiul Otoman. Astfel, Prinţul Mustafa, care se bucură de susţinerea ienicerilor şi a flotei, va fi mai puţin puternic şi nu va mai reprezenta un pericol real pentru tron.

printul mustafa - suleyman magnificulTot cu “ajutorul” Sultanei Hurrem, Suleyman află că Prinţul Mustafa se află în Capitală. Grav este faptul că Mustafa a nesocotit, din nou, ordinul Sultanului, atunci când părăsit sângeacul, fără aprobarea acestuia.

Mustafa, care se află în vizită la amiralul Hizir Hayreddin (Tolga Tekin), şeful flotei, a venit însoţit şi de căpetenia ienicerilor, Ali, iar Suleyman are mari îndoieli în ceea ce priveşte alianţa celor trei.

Hurrem promite să transforme suspiciunile în certitudini, iar până să-l convingă pe Sultan că Mustafa se va revoltă împotriva acestuia, mai este un pas.

Reamintindu-i fiului sau că Marele Vizir, Rustem Pasă (Ozan Guven), a fost pedepsit pentru conflictul cu ienicerii, Sultanul îi ordona lui Mustafa să ducă la îndeplinire sentinţa dată de el, în ceea ce-l priveşte pe Ali, căpetenia acestora.

În sângeacul tronului, din Manisa, Prinţul Selim al ÎI-lea (Engin Ozturk) află că Nurbanu (Merve Bolugur) este însărcinată şi este fericit că această îi va dărui primul copil, iar Prinţul Baiazid (Aras Bulut Iynemli) s-a hotărât să îl informeze pe Sultan de isprăvile lui Selim.

Ce promisiune îi face Hurrem Prinţului Mustafa şi ce lecţie dureroasă primeşte acesta de la tatăl sau, Marele Sultan, aflaţi joi, 15 mai, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.