Breaking news

Zilele Frumuseții la Sala Palatului

Astăzi de la ora 12,00 la Sala Palatului, va avea loc deschiderea oficială a expoziției ESTETIKA & WELLNESS 2010, pe scena special amenajată pentru demonstrațiile senzaționale pregătite de către specialiștii români și străini în frumusețe urmând să urce mai multe vedete autohtone și din străinătate.

foto1Timp de 4 zile, la Sala Palatului din Bucureşti, profesioniştii în cosmetică, hairstyling, SPA, wellness şi medicină estetică vă dau întâlnire la: Zilele Frumuseții – ESTETIKA & WELLNESS 2010, eveniment organizat de revista Les Nouvelles Esthétiques şi Estetik Media International. În cadrul Zilelor Frumuseții, va avea loc cea de-a 7- a ediţie a expoziţiei ESTETIKA ŞI A CONGRESULUI INTERNAŢIONAL DE ESTETICĂ APLICATĂ LES NOUVELLES ESTHÉTIQUES, evenimente ce reprezintă oportunităţi de a face cunoscut la nivel naţional şi internaţional,  și de a vă prezenta şi promova oferta de produse, aparatură şi servicii destinate îngrijirii şi înfrumuseţării. Astfel, hairstilistul Petre, de la Memories Beauty Salon, isi va demonstra maiestria si creativitatea avand-o ca model pe vedeta TVR, Iuliana Marciuc, in timp ce Alex Radulescu va recrea spectaculosul machiaj de pe posterul expozitiei avand-o ca model pe frumoasa prezentatoare a stirilor sportive B1TV, Adriana Krips.

Tot la inaugurare va acorda autografe prezentatoarea concursului Eurovision Romania, organizat de catre TVR, si vedeta de pe coperta celui mai recent numar al revistei Les Nouvelles Esthetiques & SPA, Valentina Pelinel.

GALA PREMIILOR INDUSTRIEI DE FRUMUSEŢE în cadrul căreia vor fi desemnate, din partea revistei „Les Nouvelles Esthétiques“ România, titlurile:
• ESTETICIANA ANULUI 2009;
• STILISTUL ANULUI 2009;
• BEST TRAINER IN AEROBICS & FITNESS – 2009;
• MANAGERUL DE SUCCES AL ANULUI 2009;
• SALONUL ANULUI 2009;
• SPA-UL ANULUI 2009;
• CLUBUL DE FITNESS AL ANULUI 2009;
• CEA MAI ACTIVĂ PREZENŢĂ ÎN INDUSTRIA DE FRUMUSEŢE ÎN ANUL 2009;

• PERSONALITATEA INTERNA?IONALĂ A ANULUI 2009.

Nu în ultimul rand, unul dintre invitatii speciali ai editiei 2010 a ESTETIKA & WELLNESS, Antonio Cerrone va face la deschiderea oficiala o scurta demonstratie de cupping massage. Spectaculoasa tehnica care implică ventuze de sticlă și foc a fost prezentata și în cadrul emisiunii Happy Hour, celebrul maseur italian avand-o ca model pe frumoasa Laurette.