Breaking news

Zilele Alexandrion sărbătorite la Madrid, alături de Gabi Balint și Gică Craioveanu

Cei doi mari fotbaliști români, Gabi Balint și Gică Craioveanu, precum și handbalista Irina Pop au fost prezenți la Zilele Alexandrion sărbătorite la Madrid, informează Revista Sport Magazin.

Totodată, sâmbătă, 18 mai, la Escuela de Futbol Arganada, un meci de fotbal demonstrativ a fost dedicat comunității românilor din Madrid de compania Alexandrion Group.

Doua echipe românești, Autos Motoreta și Madrid Sud au jucat pentru Trofeul Alexandrion, iar Gabi Balint a dat lovitura de începere.

Evenimente de acest fel au mai avut loc și în alte orașe ale Europei, acolo unde există comunități importante de români. Valencia, Roma sau Londra au fost marile orașe alese ca gazdă în anii trecuți.

De altfel, cu ocazia acestui eveniment, câțiva români din Spania cu prezențe deosebite în sport alături de handbalista Irina Pop au fost premiați.

De asemenea, duminică, la Restaurant Acasa Alcala, Avenida de Daganzo 21, 28806 Alcala de Henares, Madrid, a avut loc analiza meciului și sărbătoarea comunității românești.

A fost recreat platoul unei emisiuni de comentariu fotbalistic, iar Gabi Balint, unul dintre eroii de la Sevilla, a disecat amical meciul în compania lui Radu Naum și a componenților celor doua echipe.

La eveniment a participat și Gică Craioveanu, iar cei prezenți au fot extem de încântați de apariția celor doi foști mari fotbaliști romani, dar și a prezentatorului tv.

Sărbatoarea a fost însoțită de produsele Grupului Alexandrion pentru a împărtăși valori comune.

De-a lungul timpului, Fundaţia Alexandrion si Alexandrion Group s-au angajat în susţinerea performanţelor sportului românesc. Trofeele Alexandrion, care onorează performanța internațională a sportivilor români, au ajuns în 2019 la cea de-a patra ediție. Trofeele Alexandrion sunt, de fapt, o continuare firească a eforturilor Fundației Alexandrion de a susține sportul românesc.

Ani la rând, Fundația Alexandrion și Alexandrion Group au sprijinit nu doar echipe sportive, ci și Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei editii ale Jocurilor Olimpice: cea de la Atena, Londra și Beijing. Fundația și grupul de companii susțin de asemenea și alte sporturi precum: fotbal, handbal, golf, rugby, ciclism, box, polo sau tenis de câmp.

>