Breaking news

Zi neagră în România. Patru tineri găsiți morți, polițist împușcat la vânătoare și o femeie înjunghiată de soț

loading...

Sâmbătă au fost în România cu adevărat trei ceasuri rele, pline de tragedii care au curmat viața a opt persoane. Un poliţist a fost împușcat în cap din greșeală de un coleg, un bărbat și-a ucis părinții, patru tineri au fost găsiți morți în casă, iar un ieșean și-a înjunghiat mortal soția.

tragedii in romaniaSâmbătă dimineață, un polițist în vârstă de 43 de ani, din Brăila, a fost împuşcat mortal, de către un alt agent, în timpul unei partide de vânătoare autorizată de mistreţi, organizată pe fondul de vânătoare din comuna Măxineni.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila a precizat că la partida de vânătoare au participat 24 de persoane, membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Brăila.

El a afirmat că în timpul partidei  un vânător în vârstă de 36 de ani a împuşcat în cap, accidental, un alt vânător, în vârstă de 43 de ani, care a murit pe loc.

Câteva ore mai târziu, o altă veste tragică venea de la Oltenția. Patru tineri, două fete de 17 ani, un băiat de 20 și altul de 22 de ani, au fost găsiți morți într-o vilă din Oltenița. Cei patru veniseră la vilă vineri seară ca să pregătească petrecerea de Revelion și s-au intoxicat cu gaz de la o butelie. Acum, familiile celor 4 tineri se pregătesc de funeralii în loc de petrecerea dintre ani.

Nici nu s-a stins bine ecou cu tragedia de la Oltenița că alta venea de la Hunedoara. Un bărbat de 50 de ani şi-a ucis părinţii chiar în ziua de Crăciun. Cadavrele au fost descoperite abia sâmbătă.

Seara s-a încheiat cum nu se poate mai rău. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, într-un coafor din Iași, după care a încercat să își ia viața.

Semn că în preajma sărbătorilor, tragediile se țin lanț în România.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>