Breaking news

Zeul războiului, un nou serial coreean la TVR 1

Din 7 ianuarie, TVR 1 continuă seria îndrăgitelor filme istorice coreene, cu o producție nouă, din anul 2012, Zeul războiului (GOD OF WAR).

Zeul RazboiuluiPovestea Zeul războiului se derulează în Coreea, în perioada Goryeo (918–1392). Timp de peste 60 de ani, regatul Goryeo a fost condus de clanul Choe.

Un necunoscut, Kim Jun, va schimba tradiţia. Sunt rare în istorie momentele în care un sclav ajunge la rang de mare conducător.

Dar sclavul Kim Jun reuşeşte să devină cel mai mare puternic om în stat, ajutat chiar de regele său, Choe Woo.

Ultim descendent al clanului, un om generos şi inteligent, Choe Woo a condus mai multe campanii împotriva invaziilor mongole şi a iniţiat tripikata coreeană. Din păcate, niciunul dintre fii săi nu a devenit succesorul la tron.

Choe Woo l-a eliberat însă din lanţurile scalviei pe Kim Jun şi i-a dat-o pe una dintre concubinele sale. Dar şi fiica sa, Song-i, se îndrăgosteşte de Kim Jun. Este dragostea ei împartăşită de curajosul sclav, a cărui deviză este „Voi sfărâma lanţurile sorţii. De la sclavie, pe culmile puterii!”? Toţi bărbaţii ambiţioşi urmăresc să aibă puterea şi dragostea femeii pe care o iubesc.

Din distribuție fac parte: Kim Joo-hyuk, Kim Kyu-li, Jung Bo-seok. Serialul are 56 episoade și va fi difuzat, ca de obicei, de luni până vineri, de la 17.40.