Breaking news

Zeci de tone de carne împrăștiate pe șosea în Mehedinți, după ce tirul s-a răsturnat pe un pod

Polițiștii din Mehedinți au avut sâmbătă o misiune mai ciudată. Au fost nevoiți să adune de pe carosabil tone de carne de porc. Și asta pentru că un tir încărcat cu carne s-a răsturnat pe un pod din comuna Tâmna.

tir carne porc rasturnatUn tir încărcat cu porci sacrificaţi, s-a răsturnat sâmbătă, pe un pod din comuna Tâmna, între Drobeta -Turnu Severin şi Strehaia.

Ciculaţia rutieră a fost oprită în zonă timp de şase ore întrucât carnea de porc a ajuns pe șosea.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri au păzit ore în şir tone de carne de porc întinse pe asfaltul podului de la Tâmna, judeţul Mehedinţi. Tirul mergea spre Bucureşti, dar s-a răsturnat după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

S-a intervenit cu o automacara de 60 de tone din dotare şi bineînţeles, cu oamenii din districtul pe raza căreia se află sectorul de drum”, a explicat pentru Digi 24, Cornel Folescu, şeful secţiei Drumuri Naţionale Severin.

După ce tirul a fost îndreptat, poliţiştii, pompierii, jandarmii, ajutați de localnici, au reîncărcat marfa. Din păcate, toată carnea de porc va trebui distrusă întrucât s-a alterat și a devenit improprie pentru consum.

Incidentul nu a fost pe placul șoferilor care treceau prin zonă, întrucât au fost nevoiți să ocolească podul, prin…câmp.