Breaking news

Zeci de bucureșteni au dansat în flash mob pe piesa Gangnam Style

Sâmbătă seara, pe 27 octombrie, cei doi DJ și MC de la Radio 21, Cristi Stanciu și Liviu Hodor, gazdele emisiunii Request 629, alături de colegul lor de emisie, Shurubel,  au surprins vizitatorii mall-ului din Vitan cu un party ad-hoc.

Cei trei, împreună cu o trupă de dansatori profesioniști din Asociația Interculturală Româno-Coreeană au dansat pe ritmurile piesei care a făcut furori în lumea întreagă, Gangnam Style.

Zeci de oameni s-au alăturat, rând pe rând, trupei de dansatori, astfel că o coregrafie care ar fi trebuit să dureze cateva minute, s-a transformat într-o adevărată petrecere, care a ținut aproape o oră iar Liviu Hodor, Cristi Stanciu și Shurubel au fost nevoiți să reia dansul de mai multe ori.

„Este o senzaţie aparte să vezi atâţia oameni distrându-se. A fost uimitor. Dacă cei aflaţi în zonă ne-au privit  la început zâmbind, după câteva minute au început să ni se alăture și să repete pașii alături de noi. Și pentru că lumea nu contenea să vină, am pus melodia pe repeat și am dansat, împreună cu toţi oamenii de acolo, până ne-au obosit picioarele a declarat Cristi Stanciu.

Printre cei care s-au bucurat de porția neașteptată de distracție, au fost și 3 vedete de la Kanal D.

Adelina Pestrițu, realizatoarea emisiunii D-Paparazzi , Bianca Ioniță, prezentatoarea știrilor Kanal D din weekend și Ana Maria Barnoschi, asistenta lui Liviu Vârciu din emisiunea Roata Norocului, au aflat ce pune la cale Radio 21 și au venit să vadă lumea distrându-se.

Doar că, surpriză, nu au putut sta deoparte când au zărit mulțimea de oameni dansând și s-au alăturat și ele.

M-a surprins când le-am văzut și pe Adelina, Bianca Ioniţă și Ana Maria dansând chiar lângă noi. Mă întâlnisem cu ele prin mall și dintr-odată le-am văzut pe ringul de dans” a declarat Liviu Hodor.

Cei trei DJ și MC de la Radio 21 s-au gândit să pregătească un moment inedit, care să surprindă plăcut atît ascultătorii postului, prezenți și ei în număr mare, cât și persoanele aflate întâmplător în mall.

„Wow!!! Am vrut să surprindem și cred că noi am fost cei mai uimiţi de numărul mare de participanţi.  Asta ne-a convins că trebuie să facem cât mai des astfel de party-uri ad-hoc. So…stay tuned! Ne vedem in curand!” promit cei trei Dji de la Radio 21

>