Breaking news

Zece români au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu microbuzul în Italia

loading...

Zi neagră pentru zece români, chiar în Vinerea Mare. Microbuzul în care se aflau s-a răsturnat, vineri după-amiază, pe autostrada A4 din Italia.

accident baia mareUn microbuz în care se aflau 15 români, s-a răsturnat vineri, pe autostrada A4 din Italia. În urma accidentului au fost răniţi zece cetăţeni români.

Consulatul General al României la Trieste s-a autosesizat cu privire la accidentul rutier produs în după-amiaza zilei de 18 aprilie pe teritoriul Italiei, în care au fost implicaţi 15 cetăţeni români şi a solicitat informaţii suplimentare autorităţilor locale.

Din informaţiile preliminare obţinute de la autorităţile italiene a rezultat faptul că un microbuz s-a răsturnat pe autostrada A4 în timp ce se îndrepta către Trieste. În urma accidentului, 10 cetăţeni români au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Niciunul dintre răniţi nu se află în stare gravă”, precizează MAE.

Oficiul consular este în legătură permanentă cu autorităţile locale şi este pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor.

loading...