Breaking news

Zabe.ro va ofera secretul unui plus de sanatate. Detergenti BIO intr-o oferta de nerefuzat!

loading...

Zabe.ro este un magazin online infiintat din dorinta antreprenorilor de a le oferi consumatorilor produse BIO pentru o viata sanatoasa, cuprinse intr-o oferta de generoasa de alimente, produse cosmetice si detergenti BIO.

Oferta magazinulului online include, de asemenea, produse ecologice pentru bebelusi si copii mai mari, uleiuri esentiale, dispozitive diverse, vitamine si suplimente alimentare.

Categoria de produse alimentare contine produse BIO intr-o gama mare de sortimente – de la ceaiuri si bauturi, la dulciuri si produse de baza pentru o nutritie sanatoasa. Din categoria de cosmetice BIO nu lipsesc produse beauty uzual utilizate, precum sapunurile, gelurile de dus, diferite tipuri de sampon, cremele de corp si fata sau uleiurile cosmetice. In plus, cei care doresc sa poarte arome cu miros placut, pot sa aleaga ape florale BIO.

Foarte importanta este si categoria care include uleiuri esentiale obtinute din plante renumite pentru efectele terapeutice pe care le au, precum lavanda sau menta. Cum cei care isi propun sa traiasca sanatos au nevoie si de dispozitive care sa ii ajute in acest mod de viata, Zabe.ro a inclus in oferta sa germinatoare, seminte pentru germinat si multe alte produse din aceeasi categorie.

Vitaminele si suplimentele alimentare se constituie intr-o alta categorie importanta pe site-ul web. Nu in ultimul rand, produsele de curatenie sunt prezente in cele mai diversificate tipuri, clasificate in functie de utilizare.

Zabe pune la dispozitia clientilor sai detergenti BIO intr-o oferta generoasa

Avantajele detergentilor BIO sunt absolut notabile. Cele mai importante includ faptul ca presupun mai putina poluare pentru apa raurilor si pentru aerul din locuinte, contin ingrediente biodegradabile si permit reciclarea ambalajelor. Sunt la fel de eficiente precum produsele clasice, insa, spre deosebire de acestea, contin parfumuri naturale.

Alte avantaje ale produselor de curatare ecologice includ urmatoarele aspecte:

Nu afecteaza persoanele care se confrunta cu probleme ale aparatului respirator sau cu alergii. Acest avantaj major este sustinut de faptul ca nu elibereaza molecule toxice, in special faimoasele COV, compusi organici volatili (compusi clorati, hidrocarburi aromatice, cum ar fi benzenul sau toluenul, eteri glicolici) sau chiar formaldehida, glutaraldehida, aminoetanol, alcool izopropil. Aceste substante cauzeaza  iritatia ochilor, pielii si tractului respirator, durerile de cap, alergiile, astmul, tulburari hormonale si chiar cancerul.

Pentru a dezvolta un produs de curatare ecologic, producatorii trebuie sa gaseasca echivalente naturale la ingredientele chimice utilizate frecvent, iar acest lucru nu este intotdeauna usor. Cu toate acestea, acest obiectiv a fost atins si s-au inregistrat progrese reale in ceea ce priveste eficienta, iar astazi, pe piata de profil se gasesc produse ecologice aproape la fel de eficiente precum cele care contin substante chimice.

Informatii utile pentru consumatori

  • absenta colorantilor sintetici din formulele detergentilor BIO impiedica, de exemplu, obtinerea unui produs din mere de culoare verde sau a unui produs din lavanda, albastru sau galben fluorescent. Produsele ecologice au culori naturale: galben pal, maro deschis sau pot fi transparente si pot varia de la lot la lot;
  • mirosul produselor ecologice se datoreaza uleiurilor esentiale sau extractelor de plante si, prin faptul ca astfel de produse nu contin parfumuri chimice, nu poate fi vorba despre un miros foarte puternic;
  • in ceea ce priveste perioada de valabilitate, dupa deschidere, produsul BIO trebuie utilizat in termen de 12 – 24 de luni. In caz contrar, ii scade eficienta si i se schimba aspectul.

Magazinul online Zabe pune mare accent pe calitatea produselor pe care le comercializeaza, incluzand in oferta sa si produse 100% naturale, cu potential ridicat de eficienta.

loading...