Breaking news

Yasou Express, bucătărie tradițională grecească on the go

loading...

Cele mai populare preparate elene, din ingrediente autentice grecești, pot fi savurate în noile restaurante de tip fast-food, Yasou Express, din AFI Palace Cotroceni și ParkLake Shopping Center.

Inspirat de restaurantul Yasou, deschis recent în nordul Capitalei, Yasou Express se va regăsi cu preponderență în marile centre comerciale, primele unități fiind deschise, săptămâna aceasta, în cele două centre din București.

Rețetele de inspirație mediteraneană și-au găsit rapid locul în bucătăria românilor, de la musaka, la salata de vinete și sutele de combinații care capătă gust datorită sosului tzatziki. Gyrosul, salata grecească sau deserturile pe bază de miere și ciocolată se regăsesc, de asemenea, printre preferințe. La Yasou Express, aceste rețete  sunt aduse cât mai aproape de gustul lor tradițional, prin ingrediente și moduri de preparare specifice, accesibile în principalele centre comerciale din București pentru a fi savurate rapid, pe loc sau la pachet.

Sub conceptul „Grecesc Urban TO GO”, Yasou Express reinterpretează cele mai apreciate rețete tradiționale grecești, adaptate pentru a se potrivi gusturilor românilor, dar și ritmului urban. Elementul grecesc este păstrat prin autenticitatea ingredientelor folosite, importate, în proporție de 80%, din Grecia.

Rețetele din meniul Yasou Express sunt semnate de Chef Iosif Ștefănescu, Head Chef al restaurantelor Osho și Yasou din București, și al lanțului de restaurante tip fast-food Orotoro.

Despre Yasou Express

Yasou Express este un lanț de restaurante de tip fast-food, care îmbină elemente tradiționale din cultura gastronomică elenă cu gusturile și stilul de viață ale bucureștenilor. Gustul autentic al preparatelor grecești este asigurat prin ingredientele folosite, importate în proporție semnificativă din Grecia.

În prezent, Yasou Express numără două unități, ambele în București, în AFI Palace Cotroceni, respectiv ParkLake Shopping Center, iar in 2019 se va extinde cu noi unități în centre comerciale din Capitală, dar și din țară.

Restaurantele Yasou Express sunt deținute de acționarii restaurantului Yasou, recent deschis în nordul Capitalei, ai restaurantului Osho, cartierul Primăverii – București, și ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.yasou-express.ro și pe paginile oficiale de Facebook și Instagram.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>