Breaking news

Xonia și Andrei Dumitriu au format un cuplu la Syndicate of Party by Utv

Seria petrecerilor exclusiviste Syndicate of Party continuă. Weekendul trecut echipa Utv a invitat-o pe Xonia, una dintre cele mai sexy apariții din showbiz, și s-au oprit în Pulse Studio la Focșani pentru un nou eveniment marca Syndicate of Party.

xonia si andreiXonia, invitata specială de săptămâna aceasta s-a arătat foarte încântată de întreaga experiență: Am acceptat fără să stau prea mult pe gânduri, invitația celor de la Utv și m-am simțit extraordinar să fiu alături de Andrei Dumitriu la show-ul Syndicate of Party.

Înainte de petrecerea din clubul Pulse Studio, Andrei a invitat-o pe Xonia la o plimbare prin Focșani, cu o mașină de lux.

Câteva domnișoare avut parte de o surpriză inedită având ocazia să o cunoască personal pe Xonia.

Ele au fost conduse apoi de Andrei și Xonia cu mașina Syndicate of Party de la terasa la care se relaxau până în fața clubului. Aici, au pășit direct pe covorul roșu simțindu-se ca niște staruri și având parte de un adevărat Red Carpet Affair by Syndicate of Party.

Cea mai norocoasa dintre fanele Xoniei a fost insotita de artista acasa si s-a bucurat de consilierea acesteia in materie de styling si make-up pentru o seara cat mai reusita in club.

Punctul culminant al serii a fost bineinteles momentul in care Xonia a urcat pe scena si a sustinut un concert care a incins atmosfera si a aprins imaginatia multora dintre cei prezenti.

O alta surpriza a serii a fost mometul în care Andrei și Xonia au oferit celor prezenți în club tricouri în ediție limitată de vară About U, cu care se spune ca ai succes garantat la „agățat” !

La Syndicate of Party, nightlife-ul este prezentat dintr-o nouă perspectivă: surprindem magia vieții de noapte și creăm cele mai exclusiviste petreceri în cluburile importante din toată țara. Totul poate fi urmărit în fiecare Joi de la 23:30 doar pe Utv.