Breaking news

Xclusive by Băneasa Shopping City lansează o nouă campanie pentru ocaziile exclusive ale sezonului

Băneasa Shopping City, destinație premium de shopping, prezintă un nou sezonXclusive by Băneasa Shopping City”. In perioada 2 mai – 15 iunie, vizitatorii sunt invitați să descopere toate noutățile oferite de centrul comercial, de la lansări de branduri exclusive în România, colecții capsulă oferite în premieră, la produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping, de la cele peste 40 de branduri disponibile doar aici.

De asemenea, pentru a celebra universul Xclusive by Băneasa Shopping City”, centrul comercial a deschiso serie de evenimente private, cu prezentarea noii colecții SS22 semnată de brandul PINKO.

Noua colecție SS22 a Pinko, dedicată spiritului liber și feminității, duce povestea brandului mai departe și pune în centru femeia independentă, puternică, elegantă și senzuală. Piesele vestimentare, potrivite pentru toate vârstele, sunt inspirate dintr-o multitudine de teme și trenduri, precum stilul marin (Nomadic Navy), cel de inspirație romantică, cu elemente florale (Lush Garden), stilul animal print, ținute inspirate din atmosfera de festival (Festival Fever) și ținute sport (Sporty Touch). Itemul vedetă este, și de această dată, Love Bag-ul, de diverse forme și mărimi, care completează perfect o rochie mulată sau un sacou versatil, ușor de accesorizat.

„Xclusive by Băneasa Shopping City este declarația noastră pentru experiențe premium de shopping și semnătura sub care aducem împreună iubitori de fashion, designeri, invitați speciali și branduri unice. Anul acesta, ne bucurăm să transpunem conceptul Xclusive într-o serie de evenimente exclusiviste, lansări de colecții în premieră, prezentări de colecții-capsulă, oferite de cele peste 40 de branduri premium și love brands internaționale prezente doar în Băneasa Shopping City, a declarat Daniela Matei, PR Manager Băneasa Shopping City.

Sub umbrela Xclusive by Băneasa Shopping City” se regăsesc branduri premiumși de renume internațional,printre carePINKO, Michael Kors, Victoria’s Secret, YSL Beauty Boutique, Chopard, Emporio Armani, Giorgio Armani Beauty, Chanel Espace Beaute, Michael Kors, Maison Christian Dior.

Băneasa Shopping City este destinația ideală pentru cumpărături, spațiul în care iubitorii de fashion se pot reinventa cu piese vestimentare și produse de beauty de la branduri exclusive, dar și locul ideal în care vizitatorii își pot petrece timpul liber.

***

Despre Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City este spațiul de experiențe noi în fashion, ce oferă vizitatorilor săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum şi o varietate de restaurante rafinate şi cafenele.

Băneasa Shopping City, alături de Galeria Comercială Feeria, oferă o experienţă de top în retail-ul din România, cu peste 350 de magazine de brand internaționale, precum Chopard, Chanel, Paul & Shark, Brooks Brothers, Michael Kors sau Furla, magazine de modă româneşti, cum ar fi Victoria 46 sau Musette, precum şi o varietate de restaurante premium şi cafenele rafinate. Un mix de succes, ce transformă Băneasa Shopping City în prima alegere a românilor pentru o experiență unică de shopping.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați: www.baneasa.ro.

>