Breaking news

Whitney Houston, mărirea și decăderea unui star internațional-VIDEO

Drogurile i-au distrus atât viața cât și cariera internațională. Dacă în anii 90 era cotată cea mai de succes voce feminină, la concurență cu Celine Dion și Mariah Carey, acum, Whitney Houston trăiește mai mult prin clinicile de dezintoxicare și dezaloclizare.

withney-houstonVedeta americană îngroașă rândurile starurilor internaționale care nu au știut să își gestioneze succesul de care se bucură. Artista Whitney Houston, în vârstă de 47 de ani, se află internată încă din luna mai 2011, într-o clinică de dezintoxicare și dezalcolizare din Statele Unite ale Americii.

Whitney Houston urmează un program specializat, care le permite pacienţilor să vină la clinică şi să plece după tratament, fără a fi nevoiţi să rămână câteva zile sau săptămâni în incinta acesteia.

Hituri precum „I Will Always Love You”, „I’m Every Woman” sau „I Have Nothing”, au făcut-o celebră, la fel ca și filmul  „Bodyguard”, ce i-a adus faima internațională. Însă nu a știut să rămână cu picioarele pe pământ. A gustat din tentațiile plăcerii, crezând că totul îi este permis și acum plătește scump o viață de desfrâu.

Căsătoria cu Bobby Brown, a însemnat sfârșitul carierei de artist și începutul dezastrului pentru viața personală.

Nu este prima dată când Whithney încearcă să scape de dependența de droguri. În urmă cu doi ani a revenit în prim-plan cu un nou album, declarând că a reușit să învingă drogurile. A pornit apoi într-un turneu  și a reușit să își dezamăgească încă odată fanii, făcându-se de râs la concertele susținute în 2010 în Danemarca, Anglia și Australia.

Vocea ei a dat, din nou, rateuri în concertul din Danemarca iar fanii au pelcat dezamăgiți. Cei de la Manchester au cerut banii înapoi, nemulțumuți de prestația artistei. La un concert în Sydney, Whithney a uitat versurile melodiilor, fiind taxată de fani prin huiduieli.

Un moment de teribilism te poate costa viața. Tot ce ai construit într-o viață se poate duce pe apa sâmbetei din cauza nesăbuinței de a-ți găsi alinarea în droguri și alcool.