Breaking news

Whitney Houston a fost înmormântată la New Jersey

loading...

Cântăreața americană, Whitney Houston a fost înmormântată sâmbătă la Newark, New Jersey.

Sicriul cântăreţei a ajuns sâmbătă dimineaţă la biserica baptistă din Newark. Trupul neînsufleţit al artistei a fost adus de un car mortuar, escortat de motociclete şi mai multe limuzine negre.

Poliţia a închis toate străzile din jurul bisericii ‘New Hope’, în faţa căreia, pe un panou strălucitor, au fost agăţate mesaje în memoria starului pop care a murit la 11 februarie, în Beverly Hills.

Funeraliile de înmormântare au început sâmbătă la ora 17.00 (ora 19.00 în România), în biserica ”New Hope”, unde Whitney şi-a făcut vocea remarcată.

Ceremonia a fost oficiată de un prieten al lui Whitney Houston, pastorul Marvin Winans, care este şi cântăreţ de gospel.

La ceremonia de înmormântare au luat parte, circa 1500 de persoane printre care și vara sa, Dionne Warwick, Stevie Wonder, Alicia Keys şi R. Kelly.

Actori Kevin Costner care a jucat alături de Whitney în filmul ”The Bodygard” a fost și el prezent la funeralii.  Celebra prezentatoare tv , Oprah Winfrey, actorul Tyler Perry, mentorul cântăreţei, producătorul Clive Davis și soliştii Elton John, Beyonce sau Bill Cosby au mers la înmormântarea Divei Whitney Houston.

Cântăreața Whitney Houston a murit sâmbătă noapte, la vârsta de 48 de ani, după ce ar fi luat Xanax, a adormit și s-a înecat în cada unui hotel din Beverly Hills.

 

 

loading...