Breaking news

We as Web: Țintă de afaceri de 21 milioane Euro și echipă de peste 500 de dezvoltatori, la final de 2023

We as Web, companie de dezvoltare software și furnizor de servicii digitale complete, estimează afaceri de 21 milioane de Euro și extinderea echipei la peste 500 de dezvoltatori, la finele anului 2023.

“Evoluția noastra consistentă din 2022 va accelera, pe parcursul acestui an. Ne-am propus obiective ambițioase și ne vom continua expansiunea, atat geografic, prin noi birouri menite să atragă resurse locale sau să deschida noi piețe de vânzare, cât și ca echipă și competențe pe care le putem pune oricând la dispoziția clienților nostri”, declară Gabriel Zahan, CEO, We as Web.

We as Web a încheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de Euro și un profit net de 2 milioane Euro. La finele anului trecut, echipa includea peste 350 de profesioniști IT.

Țintele pentru anul în curs includ un avans al profitului la 4,2 milioane de Euro, dar și continuarea extinderii în noi regiuni.  Compania a deschis, recent, noi birouri în Albania, Serbia și Turcia.

De asemenea, compania este prezentă în Cluj-Napoca, București, Craiova, Brașov, Iași, Timișoara și Chișinău. We as Web furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie și SUA.

We as Web are focus, pe termen scurt și mediu, pe deschiderea de birouri în Germania, Marea Britanie, SUA și zona statelor nordice.

We as Web a devenit una dintre cele mai mari companii IT cu acționariat 100% românesc din țară. We as Web a fost fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, iar din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de outsourcing in dezvoltarea de software, ce includ team și staff augmentation. Mai multe informatii despre companie sunt disponibile pe pagina www.weasweb.com.

 

>