Breaking news

We As Web continuă extinderea europeană, cu noi birouri în Marea Britanie și Germania

We As Web, companie de dezvoltare software în regim outsourcing, a deschis noi birouri în Marea Britanie și în Germania, iar planurile de expansiune continuă cu noi teritorii.

În noile birouri, We As Web are personal ce îmbină atât expertiza tehnică, dar și buna înțelegere a culturii locale și a nevoilor specifice ale business-urilor din cele două țări. Echipele respective înțeleg și analizează cerințele tehnice, preiau părți ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de experții din România, Moldova sau Albania.

“Ne continuăm expansiunea și accelerăm deschiderea de birouri, în cele mai importante teritorii din Europa și nu numai. Anul acesta deja am adaugat Londra și Berlin pe harta We As Web și ne uităm cu atentie, pentru noi birouri de vânzări, la Austria, Franța sau Olanda. Noile birouri vor genera business în piețe majore, în care nevoia expertizei specialiștilor IT din România este certă și confirmată”, declară Claudiu Câmpean, Chief Sales Officer, We As Web.

În țară, compania este prezentă în Cluj-Napoca, București, Craiova, Brașov, Iași și Timișoara. Peste hotare, compania este prezentă cu birouri în Moldova și Albania.

We As Web furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie și SUA.

We as Web a încheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de Euro și un profit net de 2 milioane Euro. La finele lunii martie, echipa includea aproximativ 400 de profesioniști IT.

We As Web a devenit una dintre cele mai mari companii IT cu acționariat 100% românesc din țară. We As Web a fost fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, iar din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip team staff augmentation cat si outsourcing in dezvoltarea de software. Mai multe informaţii despre companie sunt disponibile pe pagina www.weasweb.com.

 

>