Vremea rea le strică planurile matinalilor Antena 1

Condițiile meteo nefavorabile le strică planurile matinalilor de la Neața, care vor să petreacă în stil mare aniversarea emisiunii, chiar pe 31 ianaurie 2014.

neata cu razvan si daniDin cauza condiţiilor meteo, echipa de la Neatza cu Răzvan şi Dani va fi nevoită să renunţe la planurile de a merge la Reşiţa pentru petrecerea aniversară de şase ani.

Deşi au angrenat în acest proiect familiile lor, prietenii, foştii colegi şi chiar primarul oraşului, băieţii au fost obligaţi să anuleze petrecerea din oraşul natal.

”Voiam să facem un material special la şcoală, să încercăm să ajungem în locurile pe care nu le-am mai văzut de prin ’98 şi să le prezentăm telespectatorilor noştri, dar le vom amâna din cauza zăpezii care ne-a dat planurile peste cap”, mărturiseşte Dani.

Cu toate acestea, matinalii de la Neatza cu Răzvan şi Dani promit vineri, 31 ianuarie de la ora 8:00, o ediţie specială în care cuvântul de lege va fi „distracţia”.

Întreaga echipă de la Neața va organiza chiar în platoul emisiunii o ediţie spectaculoasă, cu muzică live, voie bună şi surprize, aşa cum ne-au obişnuit până acum.

 

>