Breaking news

Vremea pune probleme în trafic

drum blocatPe DN1, o persoană a murit, în această dimineaţă, iar altele au fost rănite, după ce un autocar s-a ciocnit cu un autoturism într-o curbă periculoasă, din cauză că şoferul autocarului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Incidentul a avut loc în judeţul Alba, între localităţile Teiuş şi Aiud.

În Capitală,  aproape o sută de tamponări şi şapte accidente rutiere au avut loc numai în ultimele 24 de ore. De ieri de la ora 7.00,  până astăzi la aceeaşi oră, în Bucureşti s-au produs 95 de tamponări şi şapte accidente rutiere, dintre care unul singur grav, potrivit inspectorului principal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, citat de Mediafax. Acesta a mai precizat că miercuri la ora 7.00, în Capitală, nu funcționau patru semafoare. Este vorba despre cele din intersecţiile Șoseaua Colentina – Sportului, Șoseaua Colentina – strada Nicolae Cănea, Calea 13 Septembrie – Drumul Sării și Eroilor – Carol Davila.

Autorităţiile au anunţat în urmă cu scurt timp că circulaţia pe DN 17, în Pasul Tihuţa, se desfăşura îngreunat, din cauza ninsorii şi a vântului puternic, mai ales între kilometrii 110 şi 114, unde vizibilitatea este redusă de zăpada spulberată, relatează Mediafax.

În judeţul Buzău, viscolul a împiedicat intervenţia utilajelor de deszăpezire în sectoarele de drum blocate şi autorităţile au decis închiderea DN 22, între municipiul Râmnicu Sărat şi limita judeţului Brăila.

Şi în judeţul Vrancea, traficul rutier pe DN23B Măicăneşti – Ciorăşti este întrerupt din cauza viscolului şi a zăpezii care s-a depus pe partea carosabilă. Se acţionează pentru deszăpezire, potrivit Centrului Infotrafic. Conform meteorologiilor, codul galben pentru ninsori va ţine până azi, la ora 14:00.

>