Breaking news

Vrei să îţi surprinzi partenera, dar nu știi cum? TOP 3 idei pe care să le pui în aplicare

Să îți surprinzi partenera de viața poate părea o misiune imposibilă pentru o mulțime de bărbați, mai ales din lipsa de inspirație. Din cauza faptului că nu știm ce am putea face pentru ele, apelăm mereu la cele mai banale cadouri și fără pic de intenție în spatele acestuia. Dacă urmează un eveniment special sau doar vrei să îți faci fericită prietena, ai ajuns în locul potrivit. Citește în continuare acest articol și vezi care sunt cele 3 idei care te vor scoate din impas.

TOP 3 idei pe care să le pui în aplicare

  • O ședință de înfrumusețare

Majoritatea femeilor adoră să meargă la salon și să își acorde un timp special lor în care să se relaxeze și totodată să fie aranjate din cap până în picioare. Astfel, dacă pentru iubita sau soția ta vrei un cadou folositor, dar și care să o bucure, alege o ședință la cel mai bun salon din oraș. Există numeroase proceduri pentru care poți opta, precum: coafarea părului, masaje corporale și faciale. După o astfel de ședință va fi cea mai fericită.

  • Asigură-te că îi cumperi machiajele preferate

Această idee poate fi transformată într-un cadou pe care fiecare femeie îl va primi cu brațele deschise. Dacă vrei ca ea să fie surprinsă, acordă puțin timp să vezi cu ce se produse se  machiază în mod obișnuit, care sunt brand-urile ei preferate și să o întrebi ce îi place ei cel mai mult. Și dacă nu ai cum să afli aceste aspecte, urmează aceste recomandări de produse de make-up: fond de ten, concealer, rimel, iluminator, blush, palete de farduri, etc. Acestea ar fi elementele de bază, dar să nu uităm și de accesorii. Aici poate consta în diferite produse, cum ar fi: pensule speciale, burete sau chiar extensii de gene fir cu fir de la Dluxromania.ro. După ce ai creat o listă cu ce vrei să îi cumperi, plasează comanda pe un site special de make-up sau mergi chiar în magazin să faci achizițiile. Ulterior, așază-le frumos într-un coșuleț pentru avea un aspect plăcut și decorează cu flori pe lângă.

  • Mergeți la un picnic

Poate nu mulți bărbați știu acest lucru, dar majoritatea femeilor nu își doresc cele mai scumpe cadouri, ci mai mult ceva făcut din suflet. Din acest motiv, un picnic poate fi cea mai bună decizie. Însă, pentru a putea organiza totul așa cum trebuie, este nevoie să ții cont de următoarele aspecte: 

  • alege un spațiu în natură, de preferat să îi placă și ei;
  • pregătește mâncarea/gustările pe care le veți mânca împreună, poți alege fructe, prăjituri sau chiar sushi;
  • alege băutura ei favorită, fie că este alcoolică sau non alcoolică;
  • nu uita să iei o pătură pe care să vă așezați.

După ce ai făcut toți acești pași, îi poți spune că ai o surpriză pentru ea și că va afla ce este abia când ajungeți acolo. Cu siguranță o să îi placă nespus de mult.

În concluzie, dacă vrei să îți surprinzi partenera este nevoie de puțin timp investit și de multă iubire. Chiar dacă poți pune în aplicare separat fiecare idee menționată mai sus, poți și să le faci pe toate în aceeași zi. 

Sursă foto: Getty Images