Breaking news

Vrancea Media TV, prima televiziune online din Moldova

De câteva zile, în mediul online din România a apărut o nouă televiziune intitulată Vrancea Media TV.

Un grup inimos din Vrancea, au pus bazele televiziunii online Vrancea Media TV care a început deja să emită pe internet încă din 10 octombrie.

Vrancea Media TV este o televiziune atipică am putea spune. Motivele sunt simple: 25 de oameni ne-am adunat şi am decis să facem fiecare câte o emisiune săptămânală (15 direct, 10 ca invitaţi permanenţi), astfel încât să asigurăm un flux de conţinut publicului, pe un segment neacoperit în Vrancea la această oră. Tehnica de care dispunem este minimă şi a fost donată de câţiva dintre cei care realizează emisiuni. Ne referim la bannerele şi mash-urile din studio, elementele de birotică şi alte echipamente necesare”, a declarat Cristi Irimia, Managerul Vrancea Media TV.

Membrii echipei care formează televiziunea au pus mână de la mână, iar activitatea la Vrancea Media TV se desfășoară pe bază de voluntariat.

Televiziunea dispune în prezent de două camere de filmat, trei stative, două mese de studio, 6 mash-uri de studio, 4 microfoane.

În grila de programe a Vrancea Media TV se regăsesc următoarele emisiuni: Social Media, Politic Media, Sport Media, Religie Media, Tineret Media, Cultură Media, Justiţie Media, Analiză pe criză, Cratima zilei.

Cristi Irima a declarat pentru exclusivNEWS.ro, că: în curând vom avea şi prezentări de ştiri, graţie unor colege care au mai lucrat la televiziuni locale, Mihaela Meca, la Realitatea Focşani şi Mariela Niţă, la Diplomatic TV Focşani.

Din echipa Vrancea Media TV fac parte și Cătălin Stancu (ex-director la Diplomatic TV Focşani), Mariela Niţă, Viorel Paizan şi Romulus Buzăţelu (ex-realizatori TV la Atlas TV Focşani), Alex Paloşanu (ex-realizator TV la STF Focşani).

Vrancea Media TV  aparține firmei Media Vemo SRL, companie care editează ziarele Vrancea Media, Gazeta de Focşani şi Vechi Moravuri.

>