Breaking news

Vrăjitoarele lăsate în libertate

Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, acuzate de Oana Zăvoranu de şantaj, vor fi cercetate  libertate.

Magistraţii Tribunalului Buftea, au decis miercuri dimineaţă ca vrăjitoarele Melissa şi Vanessa, acuzate de mai multe persoane publice de înşelăciune şi şantaj să fie cercetate de procurori în stare de libertate.

Potrivit unor surse judiciare, printre persoanele înşelate de vrăjitoare se numără şi Oana Zăvoranu, Amalia Năstase, Mihaela Borcea, Corina Chiriac şi cântăreaţa Inna.

Procurorii au declanşat ancheta în cazul vrăjitoarelor după ce Oana Zăvoranu a depus plângere. Vedeta a spus anchetatorilor că Vanessa, zisă Regina magiei albe, ar fi primit 3.000 de lei de la Oana Zăvoranu pentru a îndepărta farmecele ce i-ar fi fost făcute de mama şi socrii săi.

Cele două vrăjitoare au fost reţinute marţi dimineaţă, pentru 24 de ore de către procurori, în urma unor perchiziţii domiciliare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, comisarul Christian Ciocan, la început vrăjitoarele cereau bani puţini şi obiecte de mică valoare, însă pe parcurs sumele cerute de la victime creşteau, doar pentru una dintre cele patru victime prejudiciul fiind de 450.000 de euro.

În replică vrăjitoarea Vannesa a declarat presei că Oana Zăvoranu a venit la ea pentru a face blesteme care să-i omoare mama.

Procurorii au decis să facă recurs la decizia judecătorului, privind cercetarea vrăjitoarelor în stare de libertate.