Breaking news

VR face furori pe YouTube cu noul single – Mă doare – VIDEO

O dragoste neîmplinită a dat naştere unei piese care are potenţial să devină Hit-ul toamnei în România. Doi tineri din Slatina care în iunie s-au lansat în muzică ca trupa VR, fac furori cu noul single “Mă doare”.

Dragostea, chiar şi cea neîmplinită, poate da naştere la ceva frumos. Victor Ciobanu a transpus în versuri ceea ce simţit când s-a îndrăgostit de cine nu a trebuit şi în final a avut de suferit.

“Mă doare” este rezultatul unei relații toxice, a unor iluzii prin care fiecare dintre noi a trecut mai devreme sau mai târziu. Am privit lucrurile din același unghi și am jucat aceleași roluri, motiv pentru care versurile s-au scris aproape de la sine. Această piesă reprezintă pentru noi o zonă de confort în care atât noi, cât și ascultătorii ne putem refugia atunci când lucrurile nu merg exact cum au fost plănuite. Noi suntem VR și “Mă doare” este primul proiect compus în această formulă, de aceea are un loc special în inimile noastre. Sperăm să vă placă!”, a declarat Victor Ciobanu pentru exclusivNEWS.ro.

Colegul său de trupă, Radu Alexe a reuşit o interpretare incredibilă a versurilor, de parcă el ar fi trecut prin acea experienţă dureroasă. Vocea sa uşor răguşită, a dat dramatismul potrivit piesei, cât să transmită emoţie, sensibilitate şi să te pună să o asculţi pe repeat.

În nici 24 de ore de la lansarea pe YouTube, noul single “Mă doare”, are deja peste 50,000 de vizualizări, şi asta în condiţiile în care piesa VR nu este preluată de radiourile şi televiziunile din România.

DESPRE VR

Victor Ciobanu și Radu Alexe, originari din Slatina, se cunosc de la o vârstă fragedă, însă de anul trecut au început să se dedice serios muzicii, remarcarea pe piața muzicală fiind un vis pentru trupa VR.

VR înseamnă Victor şi Radu, iar lansarea oficială a trupei a avut loc pe 8 iunie 2021 când au lansat şi primul los single “Hey, tu!”, în colaborare cu Starchild.

>