Breaking news

Voturi false pe cererea PDL către CCR, privind contestarea membrilor CNA

PDL a depus la CCR o cerere de contestare a componenței CNA, însă pe listă apare și două semnături a unor foști deputați al partidului.

Doi foști deputați ai PDL susțin că li s-au folosit în mod abuziv semnăturile pentru a se contesta la CCR, noii membrii ai CNA.

Viorel Cărare, fost deputat PDL susține că i s-a folosit în mod abuziv semnătura pentru a se contesta la CCR decizia Parlamentului privind numirea noilor membrii ai CNA.

Viorel Cărare susține că i s-a cerut se mnătura pentru moțiunea pe agricultură dar s-a trezit că apare ca susținând conctestația PDL la CCR.

Pentru a se depune la CCR o sesizare, un partid are nevoie de semnăturile a minim 50 de parlamentari. Contestația respectivă a fost semnată de 58 de senatori și deputați.

Marius Necuali a declarat că și-a dat demisia din PDL de o lună de zile, și că înainte de a demisiona ar fi semnat o astfel de inițiativă, care a fost depusă abia azi la CCR.

Deputatul a declarat la România TV, că nu mai este de acord cu contestarea la CCR, noii membrii ai CNA.

După ce s-a fâstâcit cu privire la faptul dacă a semnat sau nu acea contestaie la CCR, Marius Neculai a recunoscut că a semnat inițiativa și și-a dat acordul pentru aceasta și în consecință nu își va retrage susținerea.

În urma acestui scandal, PDL a anunțat că va retrage această cerere depusă la CCR privind contestarea membrilor CNA, pentru a stabili numărul real al susținătorilor semnatari.

>