Breaking news

Voturi anulate în Topul reporterilor de știri

În urma verificării tuturor celor 1.500 de voturi exprimate până la ora 19.00 în sondajul reporterilor de știri, au fost anulate 254 voturi primite de Larisa Popa.

În conformitate cu regulamentul campaniei naționale, în momentul în care se constată voturi provenite de pe ip-uri rutabile, la unul dintre reporterii nominalizați în sondaj, acestea sunt eliminate și nu se iau în calcul pentru ierarhia finală.

Întrucât softul sondajului electronic nu permite blocarea și eliminarea automată a voturilor provenite de la ip-uri rutabile, eliminarea acestora se face manual.

Periodic, specialistul IT al exclusivNEWS.ro verifică toate voturile venite la fiecare concurent, inclusiv și ip-rile de la care provin voturile. Dacă se constată nereguli, voturile respective sunt anulate.

Așa s-a întâmplat și astă seară când au fost verificate voturile. Astfel că 254 voturi provenite de la ip-uri rutabile pentru reporterul România TV, Larisa Popa, au fost anulate.

Astfel se asigură un proces de vot transparent, corect și titlul de ”Cel mai bun reporter de știri din România” se acordă doar pe baza unor voturi reale.

Puteți să vă exprimați votul până pe 30 aprilie la ora 23.59, când se va încheia sondajul și pe baza rezultatelor vom acorda premiul celui clasat pe primul loc.

Sorry, there are no polls available at the moment.