Breaking news

Votează radioul online al lunii

Începând de azi și până pe 30 aprilie puteți vota cel mai bun radio online în cadrul sondajului național ”Radioul online al lunii”.

VOT RADIO ONLINEȘi în această lună, site-ul de știri www.exclusivnews.ro, continuă campania națională de a promova lucrurile bune din mass-media românească. În această lună vom promova radiourile online din România . Realizate de împătimiți ai radioului, care din lipsă de fonduri își încearcă norocul mai întâi pe net înainte de a scoate capul în FM, radiourile online încep să adune din ce în ce mai mulți susținători. Foarte mjulte dintre radiourile care emit doar online fac față cu brio unei concurențe de la egal la egal cu stațiile ce emit în FM.

În cursa pentru desemnarea celui mai bun radio online au fost nominalizate 30 de posturi care emit exclusiv online. Nominalizările s-au efectuat în urma monitorizării emisiei radiourilor. Principalul criteriu de selecție a fost calitatea emisiei și existența unei grile de emisie atractivă. Nu au fost selectate radiouri care emit în același timp și pe FM.

Sondajul național se va desfășura pe site-ul exclusivNEWS.ro timp de 26 de zile. Câștigătorul va primi din partea site-ului de știri diploma cu titlul de ”cel mai bun radio online” și o „Bursă de atenție„ ce consă în promovarea radioului timp de o lună pe exclusivNEWS.ro.

Puteți vota zilnic radioul preferat acesând următorul link: www.exclusivnews.ro/exclusiv-top30-radiouri-online .

Iată lista cu cele 30 de radiouri online, nominalizate:

1. Hello Radio

2. Radio 3 Net

3. Radio Christal

4. Radio BZI

5. Radio Lynx

6. Radio Click

7. Radio Mix Craiova

8. Radio You

9. Radio AS

10. Radio Seven România

11. Radio Break

12. Radio New

13. Radio Activ

14. Radio Sweet Kiss

15. Radio MAX

16. Radio Limit

17. Radio Space Music

18. Radio Club Kiss

19. Radio Mess

20. Blue Radio

21. Radio Net

22. Radio Unicat

23. Party Radio

24. Radio Sun România

25. Open Radio

26. Radio Play

27. Radio Klass

28. Radio live247

29. Best Radio Hit

30. Radio Momente Magice

>