Breaking news

Votează cel mai bun reporter de știri din România

Astăzi debutează sondajul național pentru desemnarea celui mai bun reporter de știri din România.

După campania demarată în luna martie pentru desemnarea celui mai bun prezentator de știri sportive, în aprilie continuăm cu sondajul pentru reporterii de știri.

Este pentru al doilea an consecutiv când exclusivNEWS.ro demarează sondajul național pentru desemnarea celui mai bun reporter de știri din România.

În 2011, sondajul s-a desfășurat în luna februarie, iar câștigător a fost Sergiu Vociu, pe atunci reporter la Antena 1.

În acest an, timp de 20 de zile, în perioada 11-30 aprilie 2012, vă invităm să vă exprimați votul pentru unul dintre cei 20 de reporteri nominalizați în sondajul național.

Nominalizarea celor 20 de reporteri de știri s-a realizat în urma monitorizării jurnalelor de știri de la toate televiziunile naționale în perioada 13 martie – 10 aprilie 2012.

Criteriile care au stat la baza nominalizării celor 20 de reporteri au fost calitatea transmisiilor live realizate în timpul jurnalelor de știri, dicția, telegenia dar și carisma.

Nu au fost luați în calcul pentru acest sondaj național, reporterii speciali, corespondenții speciali cât și corespondenții teritoriali.

În urma voturilor exprimate în cele 20 zile de sondaj, redacția de știri a site-ului exclusivNEWS.ro va acorda trofeul pentru cel mai bun reporter de știri din România cât și un premiu intitulat ”Bursă de atenție”, ce constă în promovarea câștigătorului timp de o lună pe site-ul de știri.

În cursa pentru desemnarea celui mai bun reporter de știri din România se află 20 de jurnaliști de la 8 televiziuni naționale.

Regulament sondaj reporteri știri

Potrivit regulamentului campaniei naționale, în fiecare lună se desfășoară câte un sondaj național în urma căruia se premiază un câștigător. Sistemul de vot în sondaj prevede ca în 24 de ore să se poată vota un singur nominalizat de pe un singur ip. Dacă se constată că voturile au venit în serie, unul după altul, de la ip-uri rutabile, acestea sunt eliminate manual și nu se iau în calcul pentru ierarhia finală. Softul sondajului electronic, recunoaște o singură dată în 24 de ore un vot provenit de pe un ip real, chiar dacă acesta este și rutabil. Softul nu permite blocarea voturilor provenite de pe ip-uri rutabile, de aceea voturile sunt verificate manual și eliminate dacă sunt în neregulă.

Sorry, there are no polls available at the moment.