Breaking news

Votează cea mai bună voce de radio din România

Astăzi începe sondajul național pentru desemnarea celei mai bune voci de radio din România. Până pe 31 mai vă puteți vota zilnic favoriții ce vă încântă cu vocea lor zi de zi la radio.

Site-ul de știri exclusivNEWS.ro lansează astăzi sondajul național pentru desemnarea celei mai bune voci de radio din România.

Nominalizarea jurnaliștilor în sondaj s-a realizat în urma monitorizării emisiei radiourilor naționale din FM, în perioada 14 aprilie – 14 mai 2012.

Criteriile care au stat la baza nominalizărilor au fost timbrul vocii, dicția dar și atitudinea jurnaliștilor în timpul emisiunilor pe care le realizează la radio și starea de bine pe car eo transmit pe calea undelor.

În cursa pentru desmenarea celei mai bune voci de radio se află 20 de jurnaliști de la opt radiouri naționale din România.

Desemnarea câștigătorului se va face exclusiv în urma voturilor exprimate în cele 18 zile de sondaj național.

Jurnalistul, care la finalul sondajului se va clasa pe prima poziție a clasamentului va primi din partea redactiei știri a exclusivNEWS.ro, trofeul cu titlul de ”Cea mai bună voce de radio din România” dar și un premiu intitulat ”Bursă de atenție”, ce constă în promovarea pe site, prin știri a câștigătorului, timp de o lună.

În 2011, Marian Boba de la Kiss FM a fost desemnat ”Cea mai bună voce de radio din România”.

Regulament sondaj voci radio:

Potrivit regulamentului campaniei naționale, în fiecare lună se desfășoară câte un sondaj național în urma căruia se premiază un câștigător. Sistemul de vot în sondaj prevede ca în 24 de ore să se poată vota un singur nominalizat de pe un singur ip. Dacă se constată că voturile au venit în serie, unul după altul, de la ip-uri rutabile, acestea sunt eliminate manual și nu se iau în calcul pentru ierarhia finală. Softul sondajului electronic, recunoaște o singură dată în 24 de ore un vot provenit de pe un ip real, chiar dacă acesta este și rutabil. Softul nu permite blocarea voturilor provenite de pe ip-uri rutabile, de aceea voturile sunt verificate manual și eliminate dacă sunt în neregulă.

Sorry, there are no polls available at the moment.