Breaking news

Votați cu Marian Drăgulescu pentru a scăpa de duelul de la Dansez pentru tine

Marian Drăgulescu, cel mai bun gimnast român din toate timpurile, are nevoie de votul vostru pentru ca astă seară să scape de duelul de la emisiunea Dansez pentru tine de la Pro TV.

Deși au dansat bine, Marian Drădulescu împreună cu partenera sa de dans Adriana Lupu au fost condamnați la duel încă din prima ediție a sezonului cu numărul 13 a emisiunii Dansez pentru tine.

Marian și Adriana se duelează cu perechea formată din Pavel Stratan si Andreea Preda.

Marian Drăgulescu dansează pentru a alunga  ghinionul din viața Adrianei Lupu, din Iași. După ce au făcut nenumărate sacrificii pentru a-și renova casa, toată agoniseala lor s-a dus pe apa sâmbetei, atunci când inundațiile au lovit fără milă.

Tragedia familiei nu s-a oprit însă aici. Pentru a noua oară, capul familiei s-a văzut fără loc de muncă, iar mama s-a îmbolnăvit în urma șocului suferit după această catastrofă. Adriana, Marian și coregrafa Doina Botiș vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans, pentru ca familia tinerei să aibă un trai mai bun.

Telespectatorii pot salva echipa formată din Marian Dărgulescu și Adriana Lupu, trimitand SMS la 1322 cu textul “Marian”. Sau sunand la 0900.760.406 pentru Marian si Adriana.

Cei care sunt abonați UPC pot vota concurentul favorit cu ajutorul butonului roșu al telecomenzii UPC.

>