Breaking news

Vot trucat la Dansez pentru tine? Stratan mai iubit decât Drăgulescu?!

Vineri seară, prima echipă care a părăsit sezonul 13 al emisiunii Dansez pentru tine difuzată de Pro TV a fost cea formată din Marian Drăgulescu și Adriana Lupu.

Eliminarea perechii formată din Marian și Adriana, în detrimentrul perechii Pavel Stratan și Andreea Preda, este cel puțin bizară din mai multe motive.

Marian Drăgulescu a dasat de zece ori mai bine decât Pavel Stratan. Dansurile perechii Marian Drăgulescu-Adriana Lupu au fost mult mai bine apreciate de juriu.

Și în plus Marian Drăgulescu este mult mai cunoscut în România, datorită realizărilor din gimnastică pe plan internațșional, decât Pavel Stratan.

Dansul în ploaie al lui Marian și Adriana a fost apreciat de toți jurații ca fiind unul extrem de original și bine executat.

Și cu toate astea, la sistemul de voting, cei doi au pierdut în detrimentul lui Stratan și a lui Andreea, care culmea au intrat la duel și pentru săptămâna viitoare.

Pentru că PRO TV nu a prezentat niciodată numărul de voturi primit de fiecare pereche, și doar afișează procente, lasă loc de interpretări.

Votul poate fi falsificat foarte ușor. Pui 5 persoane să trimită în ultima oră sute de sms-uri pentru una dintre perechi în funcție de ce dorește producătorul emisiunii și totul s-a rezolvat ”legal”.

Să se fi întâmplat așa și vinier seară în cazul lui Marian Drăgulescu și Adrianei Lungu?

>