Voronin spune că Băsescu îi sună în stare de ebrietate pe liderii de la Chişinău

Vladimir Voronin, fost Președinte al Republicii Moldova a declarat la postul de televiziune TV7 că preşedintele României Traian Băsescu, face presiuni asupra politicienilor de la Chişinău şi îi sună în stare de ebrietate.

vladimir voronin si basescuVoronin îl face bețivan pe Traian Băsescu.  Liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a declarat pentru postul de televiziune TV7 că Băsescu face presiuni asupra politicienilor de la Chişinău şi îi sună în stare de ebrietate.

”Eu știu despre apelurile telefonice zilnice făcute de Băsescu. Pe parcursul întregii săptămâni, el a telefonat conducerea țării. El sună inclusiv și seara, fiind în stare de ebrietate”, a declarat Voronin în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

Voronin și-a continuat declarațiile în limba rusă la postul de televiziune din Chișinău, spunând că Băsescu: dictează, vine cu anumite cerințe… de parcă e Basarabia, dar nu Republica Moldova.

Voronin nu este singurul lider politic care confirmă faptul că Băsescu bea până cade sub masă. Și Crin Antonescu a confirmat că Băsescu consumă alcool zilnic până cade sub masă.

Oare nu-l întrebați pe președintele Băsescu cum e cu înghițitul porcului, cu nenumirea unui prim-ministru, cum e să semnezi pacte. Sau puteți să-l întrebați pe domnul Ponta cum caută domnul Băsescu sticle pe jos și cum e după aia să semnezi pacte”, a spus Antonescu la conferința din 6 martie când anunța intrarea în PNL a lui Stănișoară.

>