Breaking news

Voltaj cântă în cadrul concertului “ProFM Show la Metrou”

În premeiră pentru media audiovizuală din România, un post de radio va realiza o serie de concerte neconvenționale la…metrou.

Pentru că în acest an Pro FM împlinește 19 ani de la înființare a pregătit o serie de concerte aniversare revoluționare așa cum este și proiectul “ProFM Show la Metrou”, ce va avea loc joi 10 mai.

În această dimineață Călin și Gabi de la Voltaj au fost invitații matinalilor de la “Alarma ProFM” și au povestit ascultătorilor cum va fi, în premieră și pentru ei, concertul aniversar de 19 ani “ProFM Show la Metrou – Voltaj LIVE”, prezentat de George Vintilă.

Pentru că este primul lor concert într-un tren în mișcare, băieții au spus că nu sunt ocoliți de emoții, atât ca experiență cât și din punct de vedere tehnic.

  “Vrem să vă felicităm pentru idée, vă aparține și este senzațională. Va fi un concert memorabil, într-o locație neconvențională și avem și mici emoții întrucât condițiile tehnice nu pot fi ca pe o scenă dar, normal, dar sperăm noi să iasă foarte bine. A, și trebuie să vă spun că am primit întrebări mai mult ca niciodată despre acțiunea asta, toți vor să știe cum intră la metrou, ce se întâmplă etc”, a declarat Călin și completat de Gabi a precizat că va fi cu siguranșă inedit pentru ei și o provocare din punct de vedere tehnic, pentru că în trenul de metrou nu există sursă de curent.

Experiența va fi de două ori mai surprinzătoare pentru Călin și Gabi, pe care DJ-ii ProFM i-au întrebat de când nu au mai mers cu metroul. Gabi a răspuns că aceasta e o ocazie bună pentru el să vadă …și vagoanele noi de la metrou!

Primii de 500 de ascultători care vor ajunge la 20:30 la metrou se vor putea îmbarca în trenul Legalize Joy pentru “ProFM Show la Metrou – Voltaj LIVE” și vor face această călătorie inedită pe ruta: Berceni –Pipera – Berceni asistând pentru prima dată la un super concert live Voltaj, într-un tren de metrou în mișcare.

 

>