Breaking news

Voice over-ul Antena 1, Bogdan Tudor, album, alături de Jazzapella – De Crăciun

Voice over-ul de la Antena 1, Bogdan Tudor îşi lansează primul album, alături de colegii de la Jazzapella – De Crăciun

jazzappella - bogdan tudorDe sărbători, Jazzappella le face o surpriză fanilor, pasionaților de muzică jazz și acappella din România și tuturor celor care își doresc să asculte un album original cu muzică de Crăciun: formația își lansează primul album, un albumul de colinde acappella.

Albumul „De Crăciun” conține zece piese, aranjamente a cappella ale unor cântece de Crăciun celebre (”White Christmas”, ”Jingle Bells”), colinde arhaice redescoperite din folclorul românesc și unguresc și compoziţii originale ale membrilor formației. Sonoritățile albumului migrează între jazz, world-music şi muzică tradiţională, aducând un sunet inedit între albumele de colinde de pe piața muzicală românească.

Jazzappella, în cei trei ani de existență, a susținut zeci de concerte cu sălile pline în țară, dar și în străinătate. Este singura formație de jazz a cappella de pe piața muzicală din România și în timp au cucerit un public fidel care aștepta cu nerăbdare o apariție discografică.

Șase muzicieni, fiecare venind dintr-un univers muzical diferit, creează împreună sonoritatea inedită care conferă nota specifică formației Jazzappella: Ana-Cristina Leonte, Ana Băncescu, Elena Moroșanu, Zoltán András, Bogdan Tudor (voice over-ul de la Antena 1) și Mihail Grigore.

Lansarea albumului va avea loc joi, 18 decembrie, în InSpayer Bistro (strada Batistei nr. 24A). Formația Jazzappella va interpreta cântecele de pe album, împreună cu alte câteva titluri din repertoriul lor obișnuit.

>