Breaking news

Vocea României a câștigat bătălia audiențelor cu Next Star

Puștii Next Star și-au furat-o marți seară de la Vocea României. 1,9 milioane de telespectatori au ales să urmărească la Pro TV, Vocea României, în timp ce la Antena 1, la concursul Next Star s-au uitat doar 1,2 milioane de români.

next star - vocea romanieiCu un decor nou nouț și un nou membru în juriu, Vocea României a atras marți seară, la Pro TV, 1,915.000 telespectatori.

În timp ce debutul sezonului patru al show-ului Antena 1, Next Star a atras în fața micilor ecrane doar 1,276.000 telespectatori.

Semn că mutarea Antenelor nu a avut succes, întrucât puștii Next Star au încasat o bătaie cruntă de la Vocea României.

Scaunele noi, decorul modern și elegant, noul jurat Tudor Chirilă, zâmbetul Loredanei, carisma lui Bartoș, toate astea au determinat românii să comute pe Pro TV.

Antena 1 nu a scos la înaintare concurenți care să rupă gura târgului și a realizat o audiență modestă cu prima ediție a noului sezon Next Star.

Vineri seară, de la ora 20,30 se va consuma a doua confruntare Antena 1 – Pro TV. Întrucât la aceeași oră sunt programate atât Vocea României cât și X Factor România.

Ținând cont de show-ul slab de la X Factor din primele trei ediții, este de așteptat ca Pro TV să îi bată crunt și vineri seară pe cei de la Antene.

>