Breaking news

Vladimir Drăghia și CRBL s-au antrenat în secret pentru finala “Splash! Vedete la apă”

loading...

Vladimir Drăghia și CRBL au ținut ca săriturile lor să fie o surpriză pentru toată lumea și au ținut să se antreneze în secret, pentru Marea Finală “Splash! Vedete la apă” de duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00.

draghia si crblVladimir și CRBL sunt cei mai secretoși. Nu am văzut ce fac băieții ăștia. Noi, fraierii, am sărit unii de față cu alții, la antrenamente. Ei, nu”, a declarat Șerban Copoț, și el finalist al celui de-al treilea sezon.

Ca să fie siguri că nu-i vede nimeni, cei doi preferau să-și exerseze săriturile în apă doar după ce colegii lor părăseau Bazinul Olimpic din Bacău. Ba mai mult, Vladimir s-a antrenat în miez de noapte, la ora două dimineața, de exemplu, când toți ceilalți competitori dormeau.

“Mă antrenez pe furiș, pentru o săritură specială”, a spus Vladimir. “Vreau să facem ceva ce nu s-a mai făcut”, a continuat și antrenoarea sa, Claudia Tiu.

Ce sărituri nemaipomenite au pregătit Vladimir Drăghia și CRBL, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, în Marea Finală “Splash! Vedete la apă”.

loading...