Breaking news

Vladimir Drăghia și-a lansat primul său film documentar

Vladimir Drăghia, actorul cunoscut pentru rolul său din telenovela Narcisa Sălbatică și-a făcut miercuri debutul în lumea filmelor documentare, cu o producție filmată și regizată de el în Ecuador.

Burlacul Vladimir Drăghia și-a lansat miercuri seară într-un Mall din București, primul său film documentar intitulat ”Ecuad`OR”, și având ca motto: Viața ca o perpetuă goană după aur.

Documentarul a fost filmat în această vară chiar de Vladimir Drăghia, timp de o lună, în jungla ecuadoriană, unde alături de alți doi români, au plecat să caute aur.

Expediția a durat aproximativ o lună în junglă. Bugetul a fost unul foarte limitat, de circa 4-5000 de dolari. Zilnic scoteam între 14 și 16 grame de aur, pe care-l vindeam. Am filmat zilnic câte cinci șase ore, astfel că am strâns suficient material. Însă produsul final durează 45 de minute pentru a se încadra în categoria documentar. Pe DVD se regăsește și o variantă de 29 de minute care intră la categoria scurtmetraj ce va fi trimis la festivalurile de film din țară și străinătate. Eu sunt foarte mulțumit de ceea ce a ieșit și promit că voi face încă un documentar de aventură în acest an”, a declarat Vladimir Drăghia pentru exclusivNEWS.ro.

Filmul redă pregătirile pe care le fac cei trei temerari în călătoria lor către aur, negocierile pe cu băștinașii, acomodarea cu intemperiile, cât și căutările efective după aur.

Vladimir Drăghia, autorul documentarului spune că acesta este defapt o incursiune într-o realitate fantastică, practic filmul spune povestea unui român care pornește în Ecuador să caute aur în pământ, înarmat cu un bilet de avion și câțiva dolari în buzunar.

Și spre deliciul admiratoarelor actorului, filmul conține și câteva secvențe inedite cu Vladimir Drăghia dezbrăcat, în timp ce-și făcea baie în mijlocul râului.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, puteți cumpăra DVD-ul cu filmul documentar regizat, filmat și produs de Vladimir Drăghia întrucât acesta se află deja în librăriile din toată țara.

>