Breaking news

Vladimir Drăghia, după Splash, acceptă provocarea și „Dansează printre vise”

loading...

După bronzul cucerit în finala show-ului Splash! Vedete la Apă, unde a impresionat publicul cu săriturile spectaculoase, Vladimir Drăghia participă la „Dansează printre vise”.

vladimir draghia - danseaza printre viseVladimir Drăghia acceptă provocarea de a-și arăta și talentul în dans în cel mai nou show marca Antena 1 care începe în această toamnă.

„Nu mi-e frică de nimic”, spune ferm Vladimir Drăghia, cel care își va testa aptitudinile în cel mai longeviv format de dans din lume, „Dansează printre vise”.

„Acest proiect reprezintă ocazia de a învăța ceva nou, ocazia de a cunoaște oameni, de a mă cunoaște mai bine”, a mărturisit actorul, care va putea astfel să își dezvolte latura sensibilă, dezvăluită în volumul de poezii „Dragoste n-are plural”, și pe ringul de dans.

Stilul de viață sănătos și faptul că practică sport de peste 10 ani sunt atuurile pe care Vladimir mizează că va ajunge cât mai departe în această competiție, care se anunță a fi una foarte dură.

Am făcut 12 ani de înot. De 10 ani merg regulat la antrenamente, alerg și fac muay thay. Sunt sigur că anii aceștia de sport mi-au dezvoltat motricitatea. Dacă acest lucru constituie un avantaj, este un avantaj pe care îl merit cu prisosință, pentru că am muncit din greu, ani întregi, pentru el”, a mai declarat Vladimir Drăghia.

Până în prezent au acceptat provocarea de a participa la show-ul Dansează printre vise, Diana Munteanu Niculescu, Alina Eremia și Vladimir Drăghia.

loading...