Breaking news

Vladimir Drăghia, concediat de la ”Burlacul” pentru că nu s-a îndrăgostit de nicio concurentă

Vladimir Drăghia, Burlacul de la Antena 1 a fost concediat din cauza comportamentului său dificil.

Pentru că nu a reușit să se îndrăgostească de niciuna dintre concurente, Vladimir Drăghia a fost concediat de Antena 1 din emisiunea ”Burlacul”.

Prezentat drept șarmant, sexy dar și rebel în același timp, Vladimir s-a dovedit a fi arogant și total neinteresat de farmecele fetelor, reușind să intre în conflict cu toate cele 20 de concurente, care veniseră în show să-i cucerească inima. Vladimir Drăghia a declarat că niciuna dintre fete nu l-au atras și că nu se poate preface când e vorba de dragoste.

Personal nu m-a anunţat nimeni că aş fi dat afară. Nu ne-am certat cu nimeni din echipă, a fost o alegere comună. Probabil nu au fost mulţumiţi de rezultatele obţinute”, a spus Drăghia.

Vladimir Drăghia va mai apărea în încă două episode ale acestui sezon al emsiunii, deoarece acestea au fost deja filmate.

Pentru filmarea ultimelor cinci episoade ale emisiunii, conducerea Antena 1 negociază cu Radu Mazăre, Liviu Vârciu și şi acţionarul dinamovist Dragoş Săvulescu.

Este pentru prima dată în istoria show-ului când, protagonistul este schimbat la jumătatea emisiunii. Vladimir nu regretă această decizie și spune că va găsi cu siguranță alte proiecte mult mai îndrăznețe.