Breaking news

Vladimir Drăghia a câștigat concursul “Splash! Vedete la apă” cu o super săritură

Vladimir Drăghia a lăsat cu gura căscată juriul și publicul în finala “Splash! Vedete la apă”, cu o săritură incredibilă, realizată fix din plafonul  Bazinului Olimpic din Bacău. Grație acestei sărituri, Burlacul a câștigat ediția din 2015 a concursului de sărituri în apă rezervat vedetelor.

vladimir draghiaMarea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă” i-a adus duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, în fața telespectatorilor Antenei 1, pe cei mai curajoși opt concurenți ai acestui sezon.

Natalia Mateuț, Giani Kiriță, Andreea Antonescu, Vladimir Drăghia, CRBL, Antonio Dos Santos, Șerban Copoț și Florin Neby au fost finaliștii care au executat cele mai îndrăznețe și spectaculoase sărituri  de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

În Marea finală “Splash!”, cei opt concurenți au sărit în tandem, întruchipând câte un personaj. Astfel, Giani Kiriță și Natalia Mateuț au fost Tarzan și Jane, Andreea Antonescu și Vladimir Drăghia s-au costumat precum Cleopatra și Antoniu, CRBL și Antonio au fost Don Quijote și Sancho Panza, iar Șerban Copoț și Florin Neby – Fred și Barney, eroii desenului animat Familia Flinstone.

După săriturile în tandem, patru dintre finaliști au plecat acasă, iar primii patru în ordinea notelor juriului și a publicului s-au duelat pentru trofeul Splash.

În ultima rundă a finalei au ajuns: Giani Kiriță, Șerban Copoț, Florin Neby și Vladimir Drăghia.

Dintre cei patru, Vladimir Drăghia a reușit să convingă atât jurații, pe Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și campionul la sărituri în apă Cătălin Preda, dar și publicul, că el este campionul.

Drăghia a sărit atârnând cu capul în jos, de un scripet fixat în plafonul Bazinului Olimpic din Bacău. Săritura spectaculoasă i-a ținut cu sufletul la gură pe jurați, antrenori și spectatori.

După cumularea notelor juriului cu votul publicului, clasamentul a fost următorul: locul 4 – Giani Kiriță,  locul  3 – Șerban Copoț, locul 2 – Florin Neby și campionul – Vladimir Drăghia.

Premiul în valoare de 3000 de euro a fost donat de Vladimir Drăghia surorilor Marina și Andreea Sandu, două mici campioane la sărituri în apă care își doresc să facă performanță.

Concurenții au fost pregătiți și de această dată, ca de altfel pe parcursul întregului sezon, de Clara Gherase, Claudia Tiu, Bogdan “Bobo” Ioniță și Adrian Cherciu, antrenorii lotului național de sărituri în apă.

Vladimir Drăghia a participat pentru a doua oară consecutiv la Splash, și anul trecut burlacul a ajuns în marea finală. În 2014, trofeul a fost câștigat de Cosmin Soare.

>