Breaking news

Vladimir Drăghia a adunat bani pentru spitalul de copii din București

Vladimir Drăghia, cel mai râvnit burlac din România s-a implicat în campania desfășurată de McDonalds pentru strângerea de fonduri destinate Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Vladimir Drăghia s-a alăturat campaniei „Mi-e poftă să fac bine!”, derulată de McDonald’s România, prin intermediul căreia s-au strâns bani pentru îmbunătăţirea serviciilor de diagnostic şi tratament din Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Am decis să mă implic în această campanie pentru că scopul este unul foarte nobil, și anume îmbunătățirea serviciilor medicale acordate copiilor. Implicarea mea a fost foarte mică, nu a fost cine știe ce muncă. Nu a trebuit decât să fac act de prezență, să servesc clienții restaurantului, să zâmbesc și cam atât și chiar am preparat singur și un meniu”, a spus Vladimir Drăghia.

McDonald’s România a donat un leu din valoarea fiecărui Big Mac sau McChiken cumpărat în perioada 19-25 noiembrie, către Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald, iar de aici banii au ajuns la spitalul de copii.

Actorul s-a declarat foarte încântat de faptul că a putut să ajute în acest mod, copii din România.

Pe lângă campania umanitară, Vladimir Drăghia s-a implicat și într-o campanie națională prin care îndeamnă românii să vină la vot. Pentru că videoclipul filmat în cadrul campaniei a prins la public, Autoritatea Electorală Permanentă dorește să extindă colaborarea cu actorul.

Luna viitoare, Vladimir Drăghia se pregătește să își lansese în librării primul său documentar intitulat ”Ecuad`Or”, filmat în Ecuador.

În paralel cu toate aceste campanii și activități, Vladimir Drăgihia este și imaginea magazinului online lavenue.com.

În 2013, actorul își dorește să mai realizeze alt film documentar și să finalizeze negocierile pentru realizarea unui nou proiect tv.