Breaking news

Vlad Pața a cucerit primul său turneu de tenis de categorie RTP 250

Vlad Costin Pața, a câștigat duminică, 9 iulie 2023, turneul de tenis RTP 250 CRISTAL CUP, desfășurat la Club Sportiv Galaxy din București.

Vlad Costin Pața, desemnat cap de serie numărul șapte, a reușit să câștige al doilea turneu RTP din anul 2023. După patru victorii frumoase și disputate, a urmat finala care a fost oprită în setul doi la scorul de 10-7, 6-6, ca urmare a descalificării lui Iulian Dragne din cauza comportamentului nesportiv și a înjurăturilor și jignirilor aduse lui Vlad Costin Pața. Drept rumare, potrivit Regulamentului RTP, Arbitrul a oprit finala, l-a descalificat pe Iulian Dragne iar Vlad Costin Pața a fost desemnat câștigător. Pentru cel de-al doilea trofeu RTP din 2023, Vlad Pața a fost recompensat cu un premiu în valoare de 200 lei, 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP și un voucher RTP în valoare de 50 lei. Dar și cu o sticlă de vin de la Crama Oprișor, cutia cu șosete de la Laboratorul de Șosete cât și 8 batoane de ciocolată de la Heidi. În plus, trofeul de campion RTP 250 va fi personalizat cu numele său.  Succesul de duminică, 9 iulie 2023, vine după ce în data de 4 iunie 2023 a cucerit turneul RTP 100 SILVER CUP.

Iulian Dragne, urmare a comprotamentului nesportiv și jignitor și a amenințărilor cu agresiunea fizică față de Vlad Costin Pața, a fost descalificat în setul doi. Drept urmare, a pierdut finala și nu a mai fost invitat la ceremonia de premiere. Va primi în schimb trofeul și premiile rezervate finalistului. A fost cea de-a treia finală RTP jucată de Iulian Dragne, după cea pierdută în 23 aprilie 2023, în fața lui Florin Poțincu, la turneul RTP 250 CUP,  iar a doua finală a fost de categorie RTP 500 din data de 7 mai 2023, fiind învins de Valentin Albăstroiu.

Victor Toma a debutat în cadrul circuitului RTP la turneul RTP 250 CRISTAL CUP 2023.

>