Breaking news

Vlad Miriță a dat pe spate olandezii, cântând în timp ce călărea un armăsar

Unul dintre cei mai apreciati tenori din România, Vlad Miriță, a ajuns dincolo de granițele țării, tocmai în Olanda, unde a făcut un show de zile mari.

vlad miritaArtistul a fost invitat să cânte la show-ul ecvestru ce are loc în fiecare an la Leeuwarden.  Evenimentul, de o importanță mondială, adună oameni din toate colțurile lumii și de la an la an crește în anvengură.

Vlad Miriță a fost mai determinat ca niciodată să prezinte un show ce îi va lăsa pe privitori cu gura căscată și s-a urcat pe un armăsar din rasa Friesian pentru a interpreta live celebra canzoneta ”O sole mio„ .

El este primul tenor din lume care face acest lucru deoarece este extrem de greu să îți controlezi respirația și să cânți bine calare.

Publicul a fost extrem de entuziasmat de cele auzite, așa că artistul a împărțit autografe la finalul concertului și a primit ropote de aplauze din partea celor prezenți.

Eu sunt îndrăgostit de călărie, iar caii din rasa Friesian sunt preferații mei, au un temperament foarte de echilibrat. Un prieten de-al meu, doctor veterinar, are în grajd doi friesieni de care sunt îndrăgostit și pe care îi vizitez odată la 2-3 zile! Este o bucurie să îi văd” a declarat Vlad Miriță.

Rasa Friesian este una dintre cele mai apreciate din lume, în ciuda numărului mic al populației – maxim 60.000 de exemplare în întreaga lume. Caii din această rasă sunt foarte des folosiți în filmele istorice datorită faptului că sunt extrem de spectaculoși.