Breaking news

Vlad Craioveanu face matinalul la Vibe FM, din 1 septembrie

De la 1 septembrie, Vlad Craioveanu aduce la Vibe FM un nou concept de matinal, urban, exclusivist și inovator, care se va îmbina perfect cu flow-ul Vibe FM și care va da ascultătorilor săi un vibe pozitiv, într-un stil aparte, ce se detașează cu ușurință de mainstream.

vlad craioveanu - vibe fm„Good Vibrations with the good Vibrator: Vlad Craioveanu” se va auzi la Vibe FM în fiecare zi, de luni până vineri, între 8:00 și 11:00.

Emisiunea promite o interacțiune subtilă și degajată cu ascultătorii, un discurs fin și un playlist în care french touch-ul anilor de început Daft Punk este echilibrat de grația disco marca Moloko. Acestea sunt coordonatele celui mai fresh matinal Vibe FM, realizat de Vlad Craioveanu.

„Nu e un secret că sunt dependent de nou. Ce e nou sub soare am luminat de multe ori, doar că acum voi putea lumina și deasupra. Dacă vrei să fii una dintre razele mele abia aștept să te văd strălucind lângă mine, pentru că de această dată publicul este partenerul meu de show la fiecare intervenție. Și să nu uit …De multe ori când lumea crede că soarele apune, de fapt soarele o pune. Tot binele spre superb!Good vibration? I got more de la 8:00 la 11:00, prin cuvânt! Pe cuvânt! Vibe FM. Pentru că se simte resimțit!”, a spus Vlad Craioveanu.

Din toamnă, Vibe FM, postul de radio care a așezat muzica dance adevărată acolo unde îi este locul – aproape de sufletul pretențios al viber-ilor – aduce o nouă emisiune ce va transmite energie brută printr-o selecție muzicală fină, eclectică, clasică și pe alocuri uber sexy, așezată între 118 și 122 bpm (beats per minute) și punctată în stilul Vlad Craioveanu, de rubrici ce vor privi într-un ton pe cât de obiectiv, pe atât de condimentat, scena clubbing-ului românesc, vor diseca lumea gadget-urilor și vor săpa adânc în istoria muzicii electronice.